POSLOVANJE

Neprestani rast prodaje na domaćem i inozemnom tržištu rezultat je razvoja proizvodnje i kvalitete proizvoda i usluga društva Končar- Generatori i motori.

 

U 2016. godini ostvaren je ukupan prihod od 37,5 milijuna Eura od čega 72% otpada na izvoz.

Najvažnije zemlje partneri su Finska, Norveška, Švedska, Slovenija, BIH, Filipini, Turska, Austrija, itd.

POGLED U BUDUĆNOST

Izvrsnost u proizvodnji generatora i motora te u pružanju usluga trajni je cilj sadašnjeg i budućeg razvoja društva Končar– Generatori i motori. Ovaj cilj postiže se neprestanim unapređivanjem procesa proizvodnje vlastitih proizvoda  kao i neprestanim unaprjeđivanjem proizvodne tehnologije.

Uzimajući u obzir sve komparativne prednosti izgrađene na tradiciji industrijske proizvodnje, u okruženju europske tehničke kulture, geografskog smještaja u jugoistočnoj Europi i na Mediteranu, naš je proizvodni program orijentiran prema proizvodima visoke tehnologije izrađenima po mjeri svakog kupca.

Zadovoljstvo naših kupaca isporučenom opremom i pruženim uslugama koje obuhvaćaju i neprestanu brigu o održavanju, osuvremenjivanju, revitalizaciji i modernizaciji ne samo naših proizvoda, već i proizvoda drugih proizvođača predstavlja jamstvo uspješne prisutnosti i razvoja društva Končar– Generatori i motori u svijetu koji je u neprestanoj mijeni.